Incompleet

Ja, ook ik was een van de bezoekers van de derde MWM, die gisteren plaatsvond. En ook ik ben dus gevraagd om een stukje te schrijven over deze gezellige meeting.

Nou ben ik natuurlijk absoluut geen lifelogger. Als echte beta schrijf ik eigenlijk veel liever over harde feiten. Maar ik kan bij wijze van variant eens bij de lezers, die ook onderstaande verslagen al gelezen hebben, de vraag neerleggen of ze onderstaande zaken nou wel of niet geloven:

Zouden er echt augurkjes in boterhamworst op tafel gelegen hebben? Zijn wij bezoekers gisteren inderdaad overladen met meer dan 15 kadootjes en evenveel flessen rose? Was het zonder de Overbuurjongen, Willemwiebe en Matijn toch een ontzettend gezellige middag, die snel een vervolg zou moeten kennen? En was er echt een heteroman aanwezig op deze MWM?

Wat denkt u, beste lezer?

[Ik ben niet alleen geen lifelogger; ik heb bovendien gisteren ook geen foto’s of video’s gemaakt. Vandaar dat dit Mowl logje zonder foto is. Zou Mowl dit aankunnen of wordt er straks stiekem toch een foto bij dit stukje geplaatst, waardoor het feit uit de vorige zin wellicht geen feit meer is ]

Steve

Standaard

Een gedachte over “Incompleet

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.