Spoelt u maar

gat

Stilte: een gat in het geluid. Bert Schierbeek (1918-1996)

Tien dagen geleden was ik uitgenodigd om in de radiostudio te praten over m’n werk.

’t Was een rechtstreeks programma tussen elf en twaalf en reuzegezellig. Toen ik na afloop weer buitenstond voelde ik me eventjes een heuse ster. De hele provincie had me tenslotte gehoord!

Nou ja, dat dacht ik dan. Maar in werkelijkheid bleek er niemand die ik ken te zijn die had geluisterd. En dus bleef de telefoon stil, de voordeur onbezocht en de brievenbus leeg. Tien roemloze dagen lang.

[De enige mensen die het gesprek hebben gehoord bleken vandaag m’n tandarts en diens assistente te zijn. Ze vroegen me honderduit over m’n ervaringen. Jammer alleen dat m’n wang verdoofd was, m’n mond vol watten zat en mijn bovenkaak in een klem gefixeerd.]

Standaard

6 gedachten over “Spoelt u maar

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.