Yasin

Dit is Yasin. Hij is de lieveling van Brrrr.

Ho! Even een stapje terug. Natuurlijk ben ìk de lieveling van Brrrr. Laat daar geen misverstand over bestaan.

Brrrrs voorkeur voor Yasin is op de eerste plaats beroepsmatig. Brrrr werkt met gehandicapten. Lichamelijk gehandicapten, voor alle duidelijkheid. Want omdat je lijf niet doet wat je wilt, hoeft nog niet te zeggen dat je koppie niet werkt. Kijk maar es naar Stephen Hawking. Maar ik dwaal af.

De gehandicapten waar Brrrr mee werkt zijn jongeren en wonen in Het Dorp. Volgende maand is er een dag voor de ouders van de jongeren waar Brrrr mee werkt. En daar heeft Brrrr foto’s voor gemaakt. Waarom? Geen idee eigenlijk. Ik mag hopen dat het geen kennismakingsspelletje gaat worden. (“Zo, wie hebben we daar?” “Dat, meneer, mevrouw, is uw zoon.”)

Maar goed, daarom had ie dus ook wat plaatjes van Yasin gemaakt. Ze moeten altijd veel lachen, Yasin en Brrrr. Maar dat zal niet lang meer duren. Yasin gaat verhuizen. Je blijft tenslotte niet eeuwig jongere.

[Zo gaat dat in het leven. Je komt en je gaat. Het zou niet goed zijn als alles altijd bleef zoals het was. Maar Brrrr zal hem wel missen. En ik de verhalen.]

Standaard

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.