Jong

wiebe

Schoonheid is waarheid, waarheid schoonheid, dat is al wat je op aarde weet en alles wat je nodig hebt te weten. John Keats (1795 – 1821)

Leo vierde z’n verjaardag. Met anderhalf dozijn medegasten waren we uitgenodigd om te komen eten in de kookschool van zijn Astrid.

Als vormgever waren de andere genodigden als vanzelf uit de kunstzinnige hoek. Drukkers, schilders, noem maar op. We voelden ons er thuis.

Eén van de gasten was Wiebe, een soort van protégé van Leo. Samen met z’n vader gaf ie een optreden voor het hele stel. We leerden dat ie al een cd had uitgebracht. En nu weer in de studio staat voor een volgende. En dat ie binnenkort met een gerenommeerde groep gaat optreden. Als accordeonist.

Stiekem waren we een beetje jaloers. Op zijn jeugd, zijn talent, zijn schoonheid.

[Maar gelukkig hebben wij de levenservaring. En meer geld. Nog wel. Tot ie ontdekt wordt.]

PS: een filmpje met meer licht.

!vb:gv,9186304838701654139,3!

Standaard

6 gedachten over “Jong

  1. Pingback: Mowl.eu » In de voetsporen van

  2. Anne schreef:

    Hé! Bedankt voor het filmpje met meer licht! Nu kan ik niet alleen van de mooie muziek genieten maar ook van het mooie uitzicht! Hij is echt wel een lekker ding( om de bewoording van mijn zoon te gebruiken) 😉

    {Mowl: en hij komt binnenkort bij ons eten en spelen. Komen jullie ook?}

  3. Het is alle drie aanwezig, jeugd, schoonheid en talent. Jammer dat het zo donker was op het videootje, maar het geluid leek wel al goed te zijn.

    {Mowl: en dat is wat telt, toch?}

Zeg het eens.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.